Domeniul de activitate


Grădina este locul pe care poți să îl transformi într-un loc de poveste, cu un design deopotrivă îndrăzneț și practic. Spațiul exterior al casei tale poate fi amenajat așa cum îți dorești, indiferent de mărimea acestuia. Amenajarea unei grădini presupune o etapă de design și o etapă a amenajării propriu-zise și se realizează în etape logice, bine definite.

Cu cit ne vei comunica mai bine dorințele tale, cu atat proiectul grădinii va fi mai apropiat de ceea ce iți dorești! Este important să înțelegem ce inseamnă grădina pentru dumnevoastră și care va fi rolul acesteia în viața familiei dumneavoastră. Chiar dacă plănuiești o reamenajare a grădinii sau vrei să construiești una nouă de la zero, te vom ajuta în amenajarea acesteia. Un proiect armonios va integra in mod plăcut toate funcțiunile care corespund nevoilor și dorințelor dumneavoastră.

Vă recomandăm o grădină care ramane verde tot timpul anului, a carui miros te duce cu gandul la pădurile de conifere. Nu este musai să adopți acest stil in toată grădina, poți să  amenajezi doar un colț, care să te ducă cu gandul la munte.

De asemenea, recomandăm construirea unui grătar in grădină fiind modalitatea ideală pentru a petrece un weekend alături de prieteni sau de familie.

 

Dacă dorești o ofertă, o propunere de proiect sau doar un sfat, nu ezita să ne contactezi la unul din numerele de telefon din secțiunea CONTACT.

 

În secțiunea ,,MAGAZIN,, găsiți o ofertă foarte variată de articole comercializate de noi.

 

Pentru mai multă inspirație, poți să vizitezi portofoliul nostru de amenajări din galeria foto și video.